Blog

6. rész

2021.06.07 14:25
Alt Zsófia

LickiMat® - Segítség a szeparációs szorongás leküzdésére

LickiMat® - Segítség a szeparációs szorongás leküzdéséhez

A LickiMat® egy innovatív termékcsalád, melyet állatorvosok fejlesztettek kutyák és macskák mentális fárasztására. Környezetgazdagításhoz (enrichment) használható, tökéletes megoldás az unalom, az idegesség és a különböző stresszhelyzetek kezelésére, legyen szó állatorvoslátogatásról, tűzijátékról, viharról, esetleg kozmetikázásról.

A LickiMatre kenhető/szórható feltétek tárháza végtelen, használj bátran mogyoróvajat (édesítetlen!), gyümölcs-, zöldségturmixokat, apró jutalomfalatokat, összetört kutyakekszet, húslevest, darált húsokat vagy ami csak éppen eszedbe jut. A hosszabb nyalogatási élményhez akár néhány órára a fagyasztóba helyezheted a már megkent LickiMatet.

A LickiMat® használatának leggyakoribb módja, avagy hogyan számolj le a szeparációs szorongással

Számos szituációban lehet segítségedre a LickiMat, de ami az egyik leghasznosabb, hogy remek társ a szeparációs szorongás leküzdésében. A szeparációs szorongás olyankor jelentkezhet, mikor kedvenced egyedül marad otthon. A szeparációs szorongásnak számos megnyilvánulása lehet, többek között a rombolás, rágás, ugatás, nyüszítés, ajtókaparás, esetleg a "bosszú" pisi, kaki.

A LickiMat-et használhatod akármikor, ha elmész otthonról és kedvenced hosszabb-rövidebb időre egyedül marad. Ha rendszeressé teszed azt, hogy jár a LickiMat (jutalom), mikor valamilyen okból kifolyólag magára hagyod, hamar összeköti az egyedüllétet a kellemes elfoglaltsággal és akár már néhány alkalmat követően sokkal könnyebbé válhat neki ez, az addig stresszes szituáció.

Fontos, hogy az első pár alkalommal mindig felügyeld kedvenced, hogy a rendeltetésének megfelelően használja e a LickiMat-et. Amennyiben kedvenced még kölyök vagy hajlamos megrágni dolgokat, kérlek a Tuff szériából válassz.

Vegyétek fel a harcot a szeparációs szorongással, rendeld meg még ma a kedvenc LickiMat-ed! 

Böngészd át elérhető termékeinket: https://www.vauhausbarf.hu/LickiMat

 

Webáruház készítés