Szállítás

Országos BARF házhozszállítás

Kapd kézhez rendelésedet akár már 1 napon belül!

Oldalunkon 4 féle szállítási mód közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet: személyes átvétel, házhozszállítás Budapest és Szekszárd környékén (előre egyeztetett), hűtést nem igénylő termékek házhozszállítása országosan és hűtést nem igénylő termékek GLS csomagpontra szállítása. Fagyasztott termékeket jelenleg nem áll módunkban országosan házhozszállítani! Siófok környéki szállításunk határozatlan ideig szünetel!

 1. Személyes átvétel a Vauhaus üzletében (8600 Siófok, Kálmán Imre sétány 12.): 

  A rendelt termékeket személyesen is átveheted az üzletünkben (fagyasztott termékeket is tartalmazhat a rendelésed). Csomagodat a megrendelésed leadását követően összekészítjük és amint átveheted azt, értesíteni fogunk a megadott elérhetőségeken. Nincs vásárlási limit!
 2. Előre egyeztetett fagyasztott szállítás (Budapest, Szekszárd)

  Ezt a szállítási módot csak akkor válaszd, ha előre egyeztettél velünk. Érdeklődj a felsorolt városok szállítási időpontjáról e-mailben (barfsiofok@gmail.com)! Csak 10 000 Ft feletti vásárlás esetén szállítunk (ez nem csak fagyasztott termék lehet)! A határokon minimálisan kívül eső településekre való szállítás megbeszélés kérdése, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot ezügyben. Az összekészítést követően értesítünk a kiszállítás időpontjáról. A fagyasztott termékeket hőtartó thermo dobozokban szállítjuk, így garantáljuk, hogy fagyosan érnek hozzád. 

 3.  Hűtést nem igénylő termékek országos házhozszállítása GLS futárszolgálattal: 

  Valószínűleg már aznap feladjuk a csomagodat:
  - ha hétfőtől-szerdáig az adott nap 10 óráig rendelsz (hétvégén leadott rendeléseket értelemszerűen hétfőn adjuk fel)
  - ha csütörtöktől-péntekig az adott nap 8 óráig rendelsz,
  amennyiben minden termék raktáron van, így másnap már meg is érkezik hozzátok. Ha fagyasztott terméket teszel a kosaradba ez a szállítási mód nem elérhető. 13 990 Ft felett ingyenes, alatta egységesen 1490 Ft. Utánvétre is van lehetőség felár ellenében.
 4. Hűtést nem igénylő termékek GLS csomagpontra szállítása:

  Valószínűleg már aznap feladjuk a csomagodat:
  - ha hétfőtől-szerdáig az adott nap 10 óráig rendelsz (hétvégén leadott rendeléseket értelemszerűen hétfőn adjuk fel)
  - ha csütörtöktől-péntekig az adott nap 8 óráig rendelsz,
  amennyiben minden termék raktáron van, így másnap már meg is érkezik a választott csomagpontra. Ha fagyasztott terméket teszel a kosaradba ez a szállítási mód nem elérhető. 13990 Ft felett ingyenes, alatta egységesen 1190 Ft. Utánvétre is van lehetőség felár ellenében. Ha a csomagod megérkezik a választott csomagpontra e-mail értesítést kapsz róla!

 

Webáruház készítés