Szállítás

Országos BARF házhozszállítás

Kapd kézhez rendelésedet akár már 1 napon belül!

Oldalunkon 4 féle szállítási mód közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet: személyes átvétel, házhozszállítás Siófok környékén, hűtést nem igénylő termékek házhozszállítása országosan és hűtést nem igénylő termékek GLS csomagpontra szállítása. Fagyasztott termékeket jelenleg nem áll módunkban országosan házhozszállítani!

 1. Személyes átvétel a Vauhaus üzletében (8600 Siófok, Kálmán Imre sétány 12.): 

  A rendelt termékeket személyesen is átveheted az üzletünkben (fagyasztott termékeket is tartalmazhat a rendelésed). Csomagodat a megrendelésed leadását követően összekészítjük és amint átveheted azt, értesíteni fogunk a megadott elérhetőségeken. Nincs vásárlási limit!
 2. Házhozszállítás Siófok környékén március 30-tól határozatlan ideig: 

  Siófokról egy félkört leírva egészen Balatonföldvárral, Nagyberénnyel és Lepsénnyel, Balatonakarattyával bezárólag (lásd térkép) 3 napos határidővel és mindösszesen egy 10000 Ft-os vásárlási minimumlimittel (ez akármi lehet, akár fagyasztott hús is) ingyenesen házhoz szállítjuk a rendelt termékeiteket. A határokon minimálisan kívül eső településekre való szállítás megbeszélés kérdése, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot ezügyben. Az összekészítést követően értesítünk a kiszállítás időpontjáról. A fagyasztott termékeket hőtartó thermo dobozokban szállítjuk, így garantáljuk, hogy fagyosan érnek hozzád. 
  Ingyenes BARF szállítás Siófok környékén
 3.  Hűtést nem igénylő termékek országos házhozszállítása GLS futárszolgálattal: 

  Valószínűleg már aznap feladjuk a csomagodat:
  - ha hétfőtől-szerdáig az adott nap 10 óráig rendelsz (hétvégén leadott rendeléseket értelemszerűen hétfőn adjuk fel)
  - ha csütörtöktől-péntekig az adott nap 8 óráig rendelsz,
  amennyiben minden termék raktáron van, így másnap már meg is érkezik hozzátok. Ha fagyasztott terméket teszel a kosaradba ez a szállítási mód nem elérhető. 13 990 Ft felett ingyenes, alatta egységesen 1490 Ft. Utánvétre is van lehetőség felár ellenében.
 4. Hűtést nem igénylő termékek GLS csomagpontra szállítása:

  Valószínűleg már aznap feladjuk a csomagodat:
  - ha hétfőtől-szerdáig az adott nap 10 óráig rendelsz (hétvégén leadott rendeléseket értelemszerűen hétfőn adjuk fel)
  - ha csütörtöktől-péntekig az adott nap 8 óráig rendelsz,
  amennyiben minden termék raktáron van, így másnap már meg is érkezik a választott csomagpontra. Ha fagyasztott terméket teszel a kosaradba ez a szállítási mód nem elérhető. 13990 Ft felett ingyenes, alatta egységesen 1190 Ft. Utánvétre is van lehetőség felár ellenében. Ha a csomagod megérkezik a választott csomagpontra e-mail értesítést kapsz róla!

 

Webáruház készítés